Avsnitt 4

Detta avsnitt kan bli så stort och det finns så mycket att skriva om gällande sociala medier. Många säger att de inte alls gillar sociala medier och andra kan lägga upp vad som helst.
 
Jag gillar sociala medier till en viss gräns. Jag har lärt mig att det inte alls går att prata om politik till exempel på Facebook för då blir det ett väldigt liv.
 
Medans jag var gravid så tänkte jag att jag absolut inte skulle lägga ut bilder på sonen och inte skriva om graviditeten. Men när han väl kom så gjorde jag det. Mest för att familj och släkt ska kunna se hur han ser ut. Samtidigt kom tankarna om varför kunde de inte åka 30 mil upp och se honom i verkliga livet.. Ja många tankar snurrade i huvudet då. Idag har jag faktiskt bestämt mig att nästa barn inte alls ska få komma ut på sociala medier då jag har lite mer information om att de bilder man lägger upp finns alltid kvar på nätet oavsett om man tar bort de.
 
Och ibland får jag tankarna att ta bort till exempel facebook helt för man ger sociala medier så mycket tid och energi som man egentligen skulle kunna lägga på familj och vänner. Idag behöver man inte ens fråga hur personerna mår utan allt skrivs ju ut där..
 
Detta ämne kan bli långt men det jag har lärt mig är att allt behöver inte komma ut på sociala medier. Man får göra som på gamla hederliga sätter; ringa och träffas i verkligheten.
 
Jag har en uppgift kvar att göra som jag tänkte sätta mig hemma och göra i lugn och ro. Det måste jag göra när det är mycket text att läsa. Annars tycker jag att jag har kunskaperna som behövs sen tidigare.